ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Генконсульство України в Мілані з 25 лютого припиняє прийом громадян через коронавірус

У разі екстрених ситуацій можна звернутися на гарячу лінію.

Генконсульство України в Мілані з 25 лютого припиняє прийом громадян через коронавірус
Фото: facebook.com/milan.mfa.gov.ua

Генеральне консульство України в Мілані припиняє прийом громадян і видачу документів з 25 лютого. Це обумовлено активним поширенням коронавірусу на території Ломбардії, повідомили на сторінці дипломатичної установи в Facebook.

Розпорядження про превентивні методи, в тому числі і припинення роботи офісів з прийому громадян, за винятком надання першочергових послуг, було видано президентом Ломбардії і міністром охорони здоров'я Італії.

"Прийом громадян буде відновлено після отримання відповідних рекомендацій від регіональних органів влади Ломбардії, про що своєчасно повідомлять", - додали в консульстві.

У разі виникнення надзвичайної ситуації (втрати документів, підтвердження термінового виїзду в Україну, смерть родича, ДТП, арешту) попросили звертатися на гарячу лінію консульства +39 348 725 4038 або пошту [email protected].

Нагадаємо, за останні кілька днів на півночі Італії зафіксували понад 200 випадків інфікування коронавірусом. Померли шість літніх людей з іншими хворобами.

Державна прикордонна служба оголосила про введення температурного скринінгу пасажирів на прямих авіарейсах з Італії. Аналогічні заходи в зв'язку з поширенням коронавірусу COVID-19 вводяться на пункті пропуску "Тиса" в Закарпатській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram