ГоловнаПолітика

Зеленський назвав одного з претендентів на посаду генпрокурора

"Я від самого початку президентської кампанії казав, що Рябошапка - крутий фахівець. Я бачу його одним із претендентів".

Зеленський назвав одного з претендентів на посаду генпрокурора
Владимир Зеленский и Руслан Рябошапка
Фото: пресс-служба президента

Заступник глави Офісу президента Руслан Рябошапка розглядається як один з кандидатів на посаду генерального прокурора України.

Про це повідомив на брифінгу президент Володимир Зеленський, передають "Українськi Новини".

"Може бути. Це один з варіантів, один з претендентів. Я від самого початку президентської кампанії казав, що Рябошапка - крутий фахівець. Я бачу його одним із претендентів", - сказав він.

Перед цим Зеленський висловив розчарування тим, що генпрокурор Юрій Луценко не прийшов на доповідь у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Напередодні прессекретарка Луценка Лариса Сарган повідомила, що він перебуває у відпустці.

Нагадаємо, колишній член Національного агентства з протидії корупції Руслан Рябошапка був головним спеціалістом з правоохоронної та антикорупційної політики в штабі Зеленського. У травні Зеленський призначив його заступником голови Адміністрації президента. Повідомлялося, що в АП Рябошапка працюватиме над питаннями судової реформи.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram