>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент ФК "Рух" обізвав арбітра матчу на Кубок України гомосексуалістом

Григорій Козловський розчарований суддівством Дмитра Кривушкіна.

Президент ФК "Рух" обізвав арбітра матчу на Кубок України гомосексуалістом
Григорий Козловский
Фото: ФК "Рух"

Президент львівського "Руху" Григорій Козловський після матчу 1/16 фіналу Кубка України проти "Маріуполя" (0:1) залишився вкрай незадоволеним суддівством бригади арбітрів на чолі з Дмитром Кривушкіним.

Зокрема, сплеск емоцій викликав у Козловського епізод, що трапився на 77-й хвилині поєдинку, після якого арбітр видалив гравця "Руху" Ернеста Антві, котрий щойно з'явився на полі, показавши ганському легіонеру пряму червону картку.

Відзначимо, що за хвилину до цього епізоду азовці відкрили рахунок у матчі - блискучим ударом зі штрафного відзначився Сергій Горбунов.

Трибуни тут же почали скандувати речівки про нетрадиційну сексуальну орієнтацію судді, і Козловський з ними згоден.

"Знаєте, хочу насправді проявити повагу до команди "Маріуполь". Але що ближчі ми до Прем'єр-ліги, то більше я розумію коментарі "Динамо" про те, що таке "донецьке суддівство", - цитує Козловського клубне телебачення після матчу.

"Сьогодні, вибачте, можливо, я буду прямолінійний - сьогодні всі люди, які прийшли, в один голос кричали: "Суддя - пед**аст". Ви знаєте, мені як президенту складно погодитися, але реально - пед**аст".

"Подивіться, може вони думають, що люди не розуміються у футболі, не розуміють, що таке дух футболу, гра, свято. Все заради результату? Знаєте, що я ближче до Вищої ліги, то більше розумію, що таке "донецьке суддівство".

"Сьогодні ми вперше зіграли з командою вищої ліги - так, хороша команда, я з повагою ставлюся до "Маріуполя", але ви чули, що люди кричали. Хтось не розбирається в футболі в цій країні? Або думають, що в футболі розбираються тільки донецькі команди? Ми все бачимо, все розуміємо. Якщо так буде у Вищій лізі, то, думаю, наш чемпіонат закінчиться через років два-три. Тому що з такими суддями і такою роботою ... Ви знаєте, у мене вже є дві ходки - нехай третю дають. Але я висловлюю думку людей. І як президент не можу не погодитися з ним. Абсолютно згоден", - підсумував Козловський.

Слова Григорія Козловського з 2:12:20.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram