>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФК "Карпати" врятувався від втрати професійного статусу

Володимир Гудима пробачив клубу борг в 74 тисячі доларів.

ФК "Карпати" врятувався від втрати професійного статусу
ФК "Карпаты"

У вівторок екс-футболіст львівських "Карпат" Володимир Гудима підписав відмову від фінансових претензій до клубу в 74 тис. доларів, повідомляє Zaxid.net.

Терміновий брифінг для цього скликано в ресторані бізнесмена і президента ФК "Рух" (Винники) Григорія Козловського у Львові. Там футболіст у присутності Козловського публічно підписав у двох примірниках угоду, за якою відмовився від грошей, які намагався витребувати з клубу з 2014 року.

Гудима повідомив, що пробачив борг після тривалих переговорів з Козловським. Той же запевнив, що нічого не платив Гудимі.

Козловський дружить з президентом "Карпат" Петром Димінським. Ходили чутки про бажання президента "Руху" викупити львівський клуб. За даними ЗМІ, Димінський і Козловський провели зустріч в Швейцарії, на якій міг обговорюватися цей варіант.

Раніше Палата з вирішення суперечок ФФУ стала на бік Гудими, проте клуб відмовився платити. Справа дійшла до Спортивного арбітражного суду в Лозанні, який теж визнав правоту гравця.

ФК "Карпати" неодноразово карали за відмови виплатити цей борг. У грудні 2017 року "Карпатам" заборонили реєструвати новачків, а 1 березня КДК ФФУ зняв з клубу шість очок в турнірній таблиці. Подальше затягування з вирішенням цієї ситуації загрожувало львівському клубу втратою професійного статусу. Через це вболівальники "Карпат" оголосили про збір коштів на виплату боргу Гудимі.

Тепер санкції ФФУ повинні бути скасовані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram