>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірні України й Італії зіграють товариський матч 10 жовтня

Місце зустрічі й інші подробиці стануть відомі пізніше.

Збірні України й Італії зіграють товариський матч 10 жовтня
Сборная Украины
Фото: Пресс-служба ФФУ

Федерації футболу України й Італії домовилися про проведення товариського матчу між національними збірними двох країн.

Про це йдеться на сайті ФФУ.

Деталі контракту про організацію зустрічі ще опрацьовують, але вже відомо, що поєдинок відбудеться в середу, 10 жовтня 2018 року на території Італії.

Конкретне місце зустрічі й інші подробиці стануть відомі пізніше.

Зазначають, що восени збірна України проведе п'ять матчів. Чотири з них - у рамках групового турніру В1 Ліги націй зі Словаччиною (9 вересня - вдома, 16 листопада - в гостях) і Чехією (6 вересня - в гостях, 16 жовтня - вдома). Спаринг з Італією заплановано на 10 жовтня. Ще одне "вікно" (19-20 листопада) поки що залишається вільним.

Збірна Італії буде виступати в групі А3 Ліги націй разом з командами Португалії та Польщі і через чотири дні після матчу з Україною зіграє з поляками на виїзді.

Україна зараз займає 35 місце в рейтингу ФІФА, Італія - 14-те.

Збірні України й Італії провели між собою сім матчів. Шість перемог із сукупним рахунком 14:2 - в активі італійців, одна нічия (0:0) зафіксована 2 червня 2006 року в спарингу перед фінальним турніром Чемпіонату світу.

Нагадаємо, чотириразовий чемпіон світу з футболу, команда Італії, вперше за 60 років не пройшла у фінальну частину Чемпіонату світу-2018, який пройде в Росії. Україна, програвши Хорватії з рахунком 0:2 в жовтні минулого року, також позбулася всіх шансів стати учасником ЧС-2018.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram