ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві господиня квартири, яку здавала подобово, знайшла в шафі два трупи

Убитими виявилися зниклі дівчата, одна з них - неповнолітня.

В одній з квартир на вулиці Кирилівській у Києві вдень 4 січня виявлено два трупи.

За цим фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, інформує поліція Києва.

Фото: Информатор

"Сьогодні о 16:20 до Подільського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що в приміщенні власної квартири, яку вона здавала в оренду на свята, виявила два бездиханні тіла жіночої статі", - йдеться в повідомленні.

Тепер особи загиблих встановлено: це киянки 2000 і 2003 років народження. Для встановлення остаточної причини смерті тіла постраждалих будуть спрямовані на судово-медичну експертизу.

Фото: dtp.kiev.ua

За даними Інформатора, спочатку заявлялося, що це були тіла хлопця й дівчини, пізніше з'ясувалося, що в шафі лежали два трупи дівчат, одна з них - неповнолітня. Обидві дівчини були оголошені в поліції, як зниклі, з 2 січня. Їх тіла були зв'язані та всі порізані гострим предметом. На убитих нарахували десятки ножових поранень.

Однією з убитих, попередньо, є та дівчина, яка й орендувала квартиру з хлопцем. Однак хлопця на місці не було.

Жінка здавала квартиру подобово. Востаннє її орендували хлопець і дівчина 31 грудня. Мешканці мали здати її 4 січня, але коли господиня зайшла до квартири, то побачила на балконі в шафі два трупи, що лежать один на одному. Ноги загиблої були замотані скотчем. Також є інформація, що 3 січня хлопець, який орендував квартиру, надіслав смс і повідомив, що вони з'їдуть раніше.

Видання повідомляє, що убитими виявилися 16-річна Марія Каминіна і 19-річна Єва Лисенко. Про зникнення дівчат заявили ще 2 січня.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram