ГоловнаПолітика

Тимошенко: міняти треба не тільки Гончарука, а й усю владу

"Тут не питання, як тепер вони будуть переставляти стільці".

Тимошенко: міняти треба не тільки Гончарука, а й усю владу
Фото: pravda.com.ua

Голова парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко виступає за зміну не тільки уряду, а й усієї влади через "її некомпетентність". Про це вона заявила в коментарі журналістам у кулуарах Верховної Ради 16 січня, повідомляє пресслужба партії.

Так Тимошенко прокоментувала оприлюднені напередодні аудіозаписи нібито розмов прем'єра Олексія Гончарука. На її думку, зараз немає значення, чи відправить президент Зеленський прем'єра у відставку. "Від непрофесіоналізму нинішньої влади Україну врятує тільки повна її заміна".

"Тут не питання, як тепер вони переставлятимуть стільці – зніматимуть Гончарука чи ні, що вони робитимуть з урядом. Цю владу потрібно негайно міняти всю – від некомпетентного президента до кожного некомпетентного чиновника, якого він привів із собою. А також депутатів, які голосують за продаж землі, повернення грального бізнесу, знищення малого та середнього підприємництва. Їх всіх треба негайно прибирати. Країна емоційно, базуючись на серіалі "Слуга народу", віддала своє життя в руки некомпетентним профанам… Хай вони повертаються у свій бізнес, у свої 95-ті квартали і не отруюють життя Україні", - зазначила політик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram