ГоловнаПолітика

Арахамія заявив, що "плівки Гончарука" були нарізані і змонтовані

За словами голови фракції "Слуга народу", ці записи не можуть бути підставою для відставки прем'єра.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що так звані плівки Гончарука не можуть бути підставою для відставки прем'єр-міністра, вони були нарізані і змонтовані. Про це повідомив кореспондент Lb.ua.

"Якщо хтось візьме завдання нарізати, точно буде дуже прикольний сюжет. Я не думаю (що актуальне питання про відставку. - Ред.), ба більше, вчора була одна група народних депутатів з нашої фракції, вона приходила і наполягала зробити попереднє голосування (за недовіру Гончаруку. - Ред.) - й отримала аж цілих десять голосів", - пояснив він.

Арахамія не назвав імен цих депутатів, але зазначив, що "схоже на те", що вони належать до так званої групи Коломойського.

"Якщо це сталося в кабінеті нарад прем'єра і там хтось може записувати, то це дуже велика небезпека. Ми ж не знаємо, хто це, приватна це компанія чи спецслужби. Ніхто не знає, і ніхто про це говорить. У цих кабінетах обговорюються питання національної безпеки, що є державною таємницею", - зазначив він.

Нагадаємо, вчора в мережу злили запис прослуховування Гончарука. На оприлюдненому аудіо нібито прем'єр каже, що президент Володимир Зеленський не розуміє економічних процесів у країні. При цьому сам мовець визнає себе профаном в економіці.

Джерело LB.ua в "Слузі народу" повідомило, що в партії вважають оприлюднення записів провокацією групи Ігоря Коломойського проти Олексія Гончарука.

У Кабміні спростували чутки про відставку Гончарука, а сам прем'єр вранці записав відеозвернення до "тих, хто бореться проти нас".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram