ГоловнаТехнології

У "Київстарі" повідомили про масштабний збій в роботі домашнього інтернету

Неполадки планують усунути до 18:00.

У "Київстарі" повідомили про масштабний збій в роботі домашнього інтернету
Фото: kurnyavko/Depositphotos

У компанії "Київстар" повідомили про масштабний збій в роботі домашнього інтернету. Тимчасові труднощі сподіваються усунути до 18 години 21 травня.

"Зараз справді є тимчасові складнощі і фахівці роблять усе можливе для того, щоби якомога швидше їх усунути. Орієнтовний термін – до 21.05.2020 18:00. Перепрошуємо за незручності", – йдеться в заяві компанії в Twitter.

Зокрема, збій у роботі спостерігається в Києві, Мелітополі та інших містах.

"Технічні неполадки виникли приблизно годину (8 ранку. – Ред.) тому. Без інтернету сидять частина будинків на мікрорайоні – вул. 30 років Перемоги, вул. Брів-ла-Гайард", – повідомили в мелітопольському виданні "РИА".

"Домашній Інтернет не працює, додаток "Мій Київстар" – помилка запиту й "екран смерті" , дзвінок до довідкової – хронічно зайнято", – написав у Twitter журналіст із Чернігова Олег Головатенко.

"Київстар", нормально дружили, а зараз обірвався інтернет і до служби підтримки не додзвонитися. (Дзвінок скидається або "напрямок перевантажено")", – повідомив також в Twitter користувач R.Beat.

Нагадаємо, що в березні 2020 мобільні оператори "Київстар", "Vodafone Україна" (ПрАТ "ВФ Україна", раніше – "МТС-Україна") і "lifecell" (раніше "Астеліт") отримали ліцензії під розширення покриття 4G. Планується зробити доступним високошвидкісний інтернет у сільській місцевості. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram