ГоловнаТехнології

Facebook анонсував нову функцію для відеодзвінків

У Messenger Rooms зможуть "тусуватися" до 50 осіб.

Facebook випускає низку нових продуктів для розширення своїх можливостей у відеодзвінках.

Фото: theverge.com

24 квітня компанія анонсувала Messenger Rooms - інструмент для створення відеочатів за участю до 50 осіб, що дозволяє друзям заходити "на тусовку" в будь-який час. Про це повідомляє The Verge.

Компанія також подвоює кількість учасників у відеодзвінках WhatsApp від 4 до 8 осіб, додає функцію відеодзвінків у Facebook Dating та оновлює функцію прямої трансляції як для Facebook, так і для Instagram.

Генеральний директор Марк Цукерберг оголосив про нові функції та можливості сьогодні в прямому ефірі. В інтерв'ю The Verge він розповів, що нові функції відеодзвінків були створені відповідно до переходу компанії до створення більш приватних інструментів обміну повідомленнями.

Фото: theverge.com

Фото: theverge.com

Такі нові функції з'являються, оскільки пандемія коронавірусу змусила сотні мільйонів людей по всьому світу залишатися вдома і покладатися на цифрові інструменти для роботи, навчання та ігор. Щодня понад 700 млн людей тепер телефонують за допомогою Facebook Messenger і WhatsApp.

Творець Messenger Room зможе вирішувати, відкрити "кімнату" для всіх або закрити її, щоб запобігти приєднанню непроханих гостей. Спочатку функція з'явиться в Messenger і Facebook, а потім в Instagram Direct, WhatsApp.

Перебуваючи у "кімнаті", користувачі зможуть грати в ігри за допомогою доповненої реальності або змінити свій реальний фон на віртуальний. Компанія розповіла, що деякі фони будуть 360-градусним виглядом на екзотичні місця. Дзвінки не будуть повністю шифруватися, але в компанії заявили, що не збираються переглядати їх або прослуховувати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram