ГоловнаТехнології

Великі Айфони — для тих, кому важливий розмір

Нещодавно Apple представила публіці нове покоління iPhone — 11, 11 Pro і 11 Pro Max. Кожна модель ряду розрахована на свій набір завдань, щоб користувачеві було з чого вибирати.

Цілий сегмент аудиторії віддає перевагу тільки максимальним версіями iPhone. Що їх приваблює: велика діагональ або широкий набір можливостей? Давайте спробуємо розібратися на прикладі топових версій Apple.

Айфони

  1. iPhone 11 Pro Max. Свіжий дизайн класу преміум, корпус, захищений за стандартом IP68 і виконаний з цілісного скла. Super Retina XDR дисплей на 6,5 "(2688 × тисячі двісті сорок дві) з приголомшливою передачею кольору і рівномірною яскравістю по всій площі, під яким ховається найспритніший на ринку процесор iPhone A13 Bionic і інтелектуальні програмні установки. Ще одна важлива доробка — унікальна система з трьох камер Pro.
  2. iPhone XS Max. На 6,5" дисплеї Super Retina HD, виготовленому вже за технологією OLED з роздільною здатністю 2436 × тисячу сто двадцять п'ять, доступна об'ємна, деталізована контрастна картинка. У корпусі поєднується метал, гладке скло і золоте напилення. За швидкодію і продуктивність відповідає 6-ядерний процесор A12 Bionic, все ще актуальний для багатьох завдань і енергоефективний. Два модулі на 12 Мп знімають з технологією ISP и Neural Engine і роблять гідні знімки і відео в форматі 4K зі швидкістю 60 fps.
  3. iPhone XR. Тут діагональ трохи менше, 6,1", але дисплей Liquid Retina з особливим алгоритмом підсвічування і дозволом 1732 × 828 пікселів передає природні кольори по всій площі матриці. Лінійка з самими ефектними кольорами корпусу, з потужним на сьогодні 8-ядерним чіпсетом A12 Bionic і самим збалансованим поєднанням продуктивності і енергоефективності.

Як визначитися з фаблетами?

Великий екран — особливість фаблет, яких в 2020 році більш ніж достатньо, щоб вибрати найбільш підходящий. Варто розуміти, що велика діагональ не завжди говорить про вражаючі зображення — тільки при наявності передової матриці і високого дозволу.

Якщо говорити тільки про iPhone, з максимальною версією ви отримуєте максимум в усьому: продуктивність, алгоритми зйомки, автономність і топовий дисплей з високими характеристиками кольору. Це смартфон, який буде актуальний довгі роки. Серед інших брендів теж чимало гідних варіантів з ще більшим розміром екрану і цікавими технологіями. У добірці ті моделі, які відносять повністю до топових — по діагоналі і матриці, зйомці і апаратній платформі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram