ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція затримала чоловіка з телефоном загиблого співробітника АП

Попередньою причиною смерті названо хронічну ішемічну хворобу серця.

Поліція затримала чоловіка з телефоном загиблого співробітника АП

Попередня причина смерті співробітника Адміністрації Президента Олександра Бухтатого - хронічна ішемічна хвороба серця.

Про це повідомляють на сайті столичної поліції.

"За результатами розтину, попередня причина смерті чоловіка - хронічна ішемічна хвороба серця. Крім того, у нього виявили перелом кісток носа. Характер і спосіб отримання цієї травми, а також остаточна причина смерті будуть відомі після проведення судово-медичної експертизи", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що під час огляду місця події та особистий речей загиблого з'ясувалося, що зник його мобільний телефон. Спираючись на ці дані, слідчі Шевченківського управління почали кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство) і за ч. 2 ст. 187 (розбій).

Правоохоронці також встановили двох чоловіків, яких зафіксували поряд із загиблим камери відеоспостереження, їх доправили в управління.

"У одного з них виявили мобільний телефон потерпілого, його затримали згідно зі статтею 208 КПК України. Тривають першочергові слідчі дії", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, вранці в четвер у Києві знайшли мертвим співробітника АП - головного консультанта департаменту інформаційної політики Олександра Бухтатого. Попередньо слідів насильницької смерті на тілі не виявили.

Президент Петро Порошенко закликав правоохоронців якомога швидше встановити винних у смерті співробітника АП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram