ГоловнаСуспільствоЖиття

Порошенко приїхав на позиції полку "Азов" на передовій

Президент привітав бійців з Днем добровольця.

Порошенко приїхав на позиції полку "Азов" на передовій
Порошенко приехал на позиции "Азова"
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко відвідав передові позиції української армії в Донецькій області і зустрівся з військовослужбовцями полку "Азов" і привітав їх з Днем добровольця.

Про це повідомляють на сайті президента.

"Передусім я хочу привітати вас із Днем добровольця. Сьогодні країна відзначає це свято. Ми почали його в батальйоні Кульчицького і вирішили відвідати зону відповідальності батальйонно-тактичної групи від Світлодарської дуги до Зайцевого", - сказав Порошенко.

"Тут, з фронту, я хочу привітати всіх добровольців... Усіх, хто хоче захищати рідну землю. Ми завжди робимо все, щоб дати можливість реалізувати досвід і патріотизм", - підкреслив президент.

Фото: president.gov.ua

Фото: president.gov.ua

Він подякував кожному бійцю за патріотизм, дисципліну і високу бойову виучку. Президент зазначив, що дуже цінує тих, хто просто з Майдану пішов захищати країну і продовжує служити в українській армії.

"Я хочу подякувати за нашу єдність", - зазначив Порошенко.

Президент зазначив, що на сьогодні у складі ЗСУ 170 тис. добровольців і їхнє число не зменшується.

Порошенко також подякував присутньому на зустрічі Дмитру Ярошу. Крім президента, бійців також привітав начальник Генштабу Віктор Муженко і заступник секретаря РНБО полковник Сергій Кривонос.

Фото: president.gov.ua

Нагадаємо, 9 березня "Національний корпус" влаштував бійку біля Адміністрації Президента в Києві. Однак дізнавшись, що президента немає в Києві, націоналісти вирушили в Черкаси.

Уже в Черкасах представники "Нацкорпусу" і його бойового крила - "Національних дружин" - влаштували бійку з поліцією, намагаючись дістатися до Порошенка. Після промови президента на площі націоналісти побігли до сцени, але їх зупинили поліцейські. У результаті виникла бійка, протягом якої постраждали семеро правоохоронців.

Представники Порошенка заявили, що за антипрезидентськими акціями стоять "проросійські реваншисти і олігархи-втікачі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram