ГоловнаПолітика

У штабі Порошенка впевнені, що ніхто не зможе зірвати зустрічі з виборцями

Олег Медведєв прокоментував інциденти з "Нацкорпусом".

У штабі Порошенка впевнені, що ніхто не зможе зірвати зустрічі з виборцями
Потасовка с полицией в Черкассах
Фото: скриншот из видео

У виборчому штабі Петра Порошенка впевнені, що спроби представників "Національного корпусу" зірвати зустрічі кандидата в президенти з виборцями ні до чого не приведуть.

Про це заявив спікер виборчого штабу Олег Медведєв, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми, звичайно, бачимо спроби так званого "Національного корпусу" і штабів, які за ним стоять, перешкодити і зірвати зустрічі кандидата в президенти Порошенка з виборцями. Але як би опоненти не старалися, вони не зможуть припинити процес спілкування з виборцями", - сказав Медведєв.

Він підкреслив, що у Порошенка зараз "досить щільний графік поїздок і як президента, і як кандидата в президенти", що включає, в тому числі, зустрічі з виборцями.

"Ніхто їх (зустрічі, - ред.) не зможе зупинити", - сказав Медведєв.

Він також розповів, що в середу Порошенко зустрівся з групою представників "Нацкорпусу" і "сказав їм усе, що він думає про їхню акцію".

Нагадаємо, 9 березня "Національний корпус" улаштував бійку біля Адміністрації Президента в Києві. Однак дізнавшись, що президента немає в Києві, націоналісти вирушили в Черкаси.

У Черкасах представники "Нацкорпусу" і його бойового крила - "Національних дружин" - влаштували бійку з поліцією, намагаючись дістатися до Порошенка. Після промови президента на площі націоналісти побігли до сцени, але їх зупинили поліцейські. У результаті виникла бійка, протягом якої постраждали семеро правоохоронців.

Представники Порошенка заявили, що за антипрезидентськими акціями стоять "проросійські реваншисти і олігархи-втікачі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram