ГоловнаПолітика

Порошенко закликав у найкоротші терміни знайти винуватців смерті співробітника АП

Голові АП доручено надати необхідну організаційну допомогу для похорону загиблого.

Порошенко закликав у найкоротші терміни знайти винуватців смерті співробітника АП
Александр Бухтатый
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко закликає якомога швидше встановити винуватих у смерті співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого, тіло якого було знайдено в четвер вранці на вулиці Багговутівській у Києві.

Про це повідомляють на сайті президента.

"Висловлюю глибокі та щирі співчуття родині, близьким, колегам і друзям у зв'язку з трагічною смертю співробітника нашої Адміністрації - Олександра Євгеновича Бухтатого. Звертаюся до правоохоронних органів із закликом у максимально короткий термін встановити винуватих у злочині та покарати їх відповідно до закону", - йдеться в заяві Порошенка.

Президент зазначив, що Бухтатий "був гідним членом команди - чесною і порядною людиною... професіоналом своєї справи, який користувався глибокою повагою в журналістських колах".

Порошенко також доручив голові АП надати всю необхідну організаційну допомогу для похорону загиблого.

Нагадаємо, вранці в четвер у Києві знайдено мертвим співробітника АП - головного консультанта департаменту інформаційної політики - Олександра Бухтатого.

Згідно з попередніми висновками, слідів насильницької смерті на тілі не виявлено. Попередню причину смерті буде встановлено після розтину, а остаточну - після проведення судово-медичної експертизи.

Правоохоронці розповіли, що наразі нікого не затримували, а співробітника АП убили з корисливих мотивів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram