ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд продовжив арешт підозрюваному у вбивстві Олешка

Михайло Сигида залишиться під вартою до 13 квітня

Суд продовжив арешт підозрюваному у вбивстві Олешка
Михаил Сигида

Печерський райсуд Києва сьогодні, 14 березня, продовжив дію запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою до 13 квітня ймовірному організаторові вбивства екс-добровольця Віталія Олешка, відомого як "Сармат", Михайлу Сигиді.

Відповідне рішення ухвалила суддя Ірина Григоренко, передає РБК-Україна.

Так, під час засідання адвокати просили суд обрати альтернативний запобіжний захід у вигляді домашнього арешту або застави.

Адвокат Юлія Плецька зазначила, що у її підзахисного - проблеми із серцем. На самому початку засідання вона подала відповідні документи і просила їх долучити до матеріалів справи.

"Я вважаю, що можливо обрати інший запобіжний захід. Я вважаю, що необхідно відмовити прокуратурі і обрати інший запобіжний захід - заставу або домашній арешт", - сказав адвокат Сергій Прокопцев під час засідання.

31 липня у Бердянську Запорізької області застрелили місцевого активіста Віталія Олешка. Він був добровольцем батальйону "Донбас", брав участь у боях за Іловайськ.

Михайла Сигиду затримали в Бердянську 14 вересня. Його підозрюють в організації вбивства Віталія Олешка. А 16 грудня затримали Євгена Бродського, якого підозрюють у тому, що він замовив вбивство "Сармата".

23 січня Запорізький апеляційний суд продовжив термін утримання під вартою Олександра Обухова, якого підозрюють у вбивстві активіста Віталія Олешка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram