ГоловнаПолітика

Фракція "Слуга народу" звернулася до секретаря РНБО з проханням звільнити його радника Сівоху

Звернення написав нардеп Чернєв.

Фракція "Слуга народу" звернулася до секретаря РНБО з проханням звільнити його радника Сівоху
Фото: facebook/Сергей Сивохо

Нардеп від фракції "Слуга народу" Єгор Чернєв звернувся з депутатським зверненням до секретаря РНБО Олексія Данілова з проханням звільнити його радника Сергія Сівоху. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Спасибі колегам з фракції, які підтримали. Насправді тих, хто не згоден з Сівохою і не хоче нічого чути про "внутрішній конфлікт", набагато більше, але не всі встигли фізично поставити свій підпис", - зазначив він.

Свої підписи під зверненням поставили Дмитро Гурін, Гео Лерос, Андрій Мотовиловець, Микита Потураєв, Богдан Кіцак, Юрій Камельчук, Вікторія Подгорна, Богдан Яременко, Тетяна Циба, Ігор Васильєв, Єлизавета Ясько, Єлизавета Богуцька, Олександр Маріковський, Анна Бондар, Олександр Трухін, Олексій Жмеренецький, Максим Дирдін і Віталій Безгін.

Фото: https://www.facebook.com/cherneve

Нагадаємо, 12 березня презентацію Національної платформи єдності і примирення Сергія Сівохи зірвали представники Нацкорпусу. Вони вимагали від нього відповіді на питання: на Донбасі війна або внутрішній конфлікт.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що вважає неприпустимим те, що сталося з його радником на презентації "Національної платформи примирення і єдності".

При цьому він підкреслив, що Сівоха є його радником на громадських засадах і представляти позицію відомства він не уповноважений.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram