ГоловнаПолітика

Президент попросив депутатів від "Слуги народу" прийняти законопроєкт про землю

У фракції запевняють, що завтра знайдуть голоси для законопроєкту про землю

Президент попросив депутатів від "Слуги народу" прийняти законопроєкт про землю
Фото: Макс Требухов

Президент Володимир Зеленський провів нараду з фракцією "Слуга народу" на Банковій. Глава держави попросив народних депутатів працювати в пленарному режимі і прийняти законопроєкт про землю.

Про це LB.ua розповіли співрозмовники зі "Слуги народу".

"Головний привід (наради, - ред.), щоб працювали, не дивлячись ні на що, і по землі перш за все", - розповів один із нардепів.

За його словами, у фракції є голоси за законопроєкт про ринок землі. Інше джерело в "Слузі народу" розповіло, що наразі не готові підтримати законопроєкт близько 10 депутатів.

Оскільки раніше депутати вирішили перейти працювати в комітети, президент закликав їх продовжити роботу в сесійній залі.

"У нас вийшла дискомунікація. На дорадчій нараді вирішили, що ми переходимо працювати в комітети. Президент про це не знав і вніс свої корективи", - розповіло джерело.

За словами співрозмовника з фракції, президент сказав, що не зрозуміє тих, хто не підтримає законопроєкт.

"Це буде обов'язкове голосування і сигнал для міжнародних партнерів", - зазначило джерело.

Інша співрозмовниця зі СН розповіла, що на завтра фракція має кілька сценаріїв. Якщо ОПЗЖ відкличе правки, які залишилися, то за законопроєкт проголосують в цілому. Якщо ні, то розглянуть всі правки до кінця і продовжать робочий день, щоб прийняти законопроєкт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram