ГоловнаПолітика

На нову митницю в бюджеті закладено 480 мільйонів гривень

Кошти підуть на реконструкцію та добудову пунктів пропуску, на введення в експлуатацію сканерів і закупівлю вагових комплексів.

На нову митницю в бюджеті закладено 480 мільйонів гривень
Максим Нефьодов
Фото: zhitomir.info

Для належної роботи нової митної служби та налаштування її інфраструктури буде спрямовано близько 480 млн грн. Про це повідомив голова Митної служби Максим Нефьодов, передає "Укрінформ". 

Виділені кошти підуть на реконструкцію та добудову пунктів пропуску, на введення в експлуатацію сканерів і закупівлю вагових комплексів.

"Ми працюємо в рамках наявного старого бюджету. В новий бюджет закладено на інфраструктуру близько 480 млн грн. Це кошти, які буде витрачено на реконструкцію та добудову 12 пунктів пропуску, на введення в експлуатацію сканерів, на закупівлю вагових комплексів", - зазначив Нефьодов.

Нагадаємо, нова митна служба почала роботу 8 грудня. У відомстві скоротили кількість регіональних митниць з 26 до 16, створили калькулятор розрахунку платежів під час митного оформлення автомобілів, запустили тестовий портал і колцентр для скарг громадян.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук очікує результатів від запуску нової митної служби вже в 2019 році. Крім того, прем'єр попросив голову відомства приймати жорсткі кадрові рішення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram