ГоловнаПолітика

Гончарук очікує результатів від запуску нової Митної служби вже цього року

Прем'єр попросив голову відомства вживати жорстких кадрових заходів.

Гончарук очікує результатів від запуску нової Митної служби вже цього року
Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук очікує результатів від запуску нової Митної служби вже 2019 року. Він закликав голову Державної митної служби Максима Нефьодова до жорстких кадрових рішень. Про це прем'єр сказав на сьогоднішній конференції на честь запуску нової Митної служби, передає "Інтерфакс-Україна". 

"Нам дуже важливий результат. Зараз критично не вистачає країні ресурсів, а бізнесу - рівних правил гри. Я звертаюся до вас із проханням, якщо хочете - із розпорядженням, наказом: зробіть усе можливе від вас, щоб результат ми відчули вже цього року" , - сказав Гончарук.

Прем'єр нагадав, що Нефьодов уже звільнив понад 500 колишніх керівників митниць.

"Я дуже жорстко просив би Максима Євгеновича, керівника нової митниці, приймати жорсткі кадрові рішення. У новому органі корупціонерів, які не толерують реформи, не повинно бути", - підкреслив прем'єр.

Нагадаємо, нова Митна служба запрацювала в Україні 8 грудня. У відомстві скоротили кількість регіональних митниць із 26 до 16, створили калькулятор розрахунку платежів для митного оформлення автомобілів, запустили тестовий портал і кол-центр для скарг громадян.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram