ГоловнаПолітика

Зеленський хоче працювати в open space, а не на Банковій

Кандидат починає підшукувати для себе і команди оpen space.

Зеленський хоче працювати в open space, а не на Банковій
Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що хотів би працювати не в Адміністрації Президента на вулиці Банковій, а в якомусь офісі у форматі оpen space. Про це він сказав в інтерв'ю "РБК-Україна".

Він зазначив, що дуже хоче з'їхати з Банкової в разі перемоги на виборах.

"Я сказав своїм: шукайте якийсь оpen space, якийсь unit цікавий... Так, я хочу. А її [Адміністрацію Президента], якщо дозволить суспільство, віддав би якійсь... Не знаю... Не знаю", - сказав Зеленський.

Розповідаючи про свої плани, кандидат зазначив, що в його команди є можливість "розібратися з Адміністрацією Президента як мінімум".

Також у контексті розмови про майбутнє кандидат запевнив, що не збирається керувати парламентом, тиснути на суддів або антикорупційні органи, але планує подавати законопроекти своєї команди у Верховну Раду. Він підкреслив, що подасть законопроект про зняття недоторканності з депутатів, президента і суддів.

На запитання, чи буде він тиснути народним гнівом на інших політиків, кандидат у президенти лише відповів: "Усі перед законом рівні".

Нагадаємо, за даними опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), 72,2% респондентів готові проголосувати за Володимира Зеленського. Чинного президента Петра Порошенка у другому турі президентських виборів підтримають тільки 25,4%, решта мають намір зіпсувати бюлетень. 54% респондентів відповіли, що точно голосуватимуть, 18,8% скоріше будуть, 15,5% не будуть, 11,7% відмовилися відповідати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram