ГоловнаПолітика

Поліція затримала шістьох осіб, які кидали димові шашки на мітингу Тимошенко в Білій Церкві

Політик вважає це провокацією СБУ.

Поліція затримала шістьох осіб, які кидали димові шашки на мітингу Тимошенко в Білій Церкві
Фото: ba.org.ua

У п'ятницю, 8 лютого, під час виступу лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко на площі перед міською радою Білої Церкви (Київська обл.) в натовп людей кинули сім димових шашок. Про це повідомляє прес-служба партії.

Повідомляється, що поліція затримала 6 осіб, які вчинили провокацію. При них було виявлено ще 7 димових шашок.

Крім того, біля сцени був припаркований автомобіль на єврономерах, про замінування якого в поліцію повідомили під час виступу Тимошенко. Повідомляється, що фахівці профільних служб, негайно прибули на виклик, вручну відкотили машину на безпечну відстань.

Партія «Батьківщина» вважає, що провокації, влаштовані в Білій Церкві, мають відверто політичний характер за чиєюсь командою, а час «замінування» автомобіля координувався з того ж центру. "Ми переконані, що провокації проти Юлії Тимошенко та її прихильників були здійснені руками Служби безпеки України за наказом президента України.

Особливо цинічним є те, що СБУ, яка повинна займатися безпекою громадян та держави, саме взялася виконувати політичне замовлення влади і поставила під загрозу життя людей, що зібралися на площі", - йдеться в заяві.

«Батьківщина» зажадала детального розслідування справи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram