>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Визначилися 14 з 16 учасників плей-оф Ліги чемпіонів (оновлено)

Завершився перший ігровий день заключного туру групового етапу.

Визначилися 14 з 16 учасників плей-оф Ліги чемпіонів (оновлено)
Фото: twitter.com/UEFA

Відбулася половина матчів заключного туру групового етапу Ліги чемпіонів, за результатами яких до "Парі Сен-Жермен", "Реалу", "Баварії", "Тоттенгема", "Манчестер Сіті", "Ювентуса", "Барселони" і "Лейпцига", які вже забезпечили собі вихід у 1/8 фіналу, додалася ще шістка щасливчиків.

Першими це зробили діючий володар титулу "Ліверпуль" і "Наполі", які обіграли "Зальцбург" (2:0) і "Генк" (4:0) відповідно.

А потім визначився ще один квартет.

Головна сенсація вечора трапилася в Амстердамі, де "Аякс" не зумів "зачепити" потрібну йому нічию і мінімально поступився "Валенсії" 0:1. Другу путівку в європейську весну від групи Н завоював "Челсі", який вдома обіграв "Лілль" 2:1.

У групі F, де виступала "Барселона", за останню путівку сперечались "Боруссія" (Дортмунд) і "Інтер", які мали однакову кількість очок.

Міланський клуб поступився на "Ноу Камп" 1:2, а "джмелі" з таким же рахунком обіграли "Славію", і, таким чином, "Боруссія" склала компанію "блаугранас".

І, нарешті, у групі G "Ліон" вирвав вдома нічию з "Лейпцигом" (2:2), програючи під час матчу 2 м'ячі. Цієї нічиї було достатньо, щоб Les Gones випередили на 1 очко і "Зеніт", і "Бенфіку" - очна зустріч двох цих команд у Лісабоні завершилася перемогою господарів 3:0.

У середу в групі С "Шахтар" (6 очок), "Динамо" (Загреб, 5 очок) і "Аталанта" (4) посперечаються за єдину, яка залишилася, путівку - перше місце у групі достроково завоював "Манчестер Сіті".

"Гірники" приймають бергамців, а хорвати, відповідно, англійців.

Початок поєдинків у нашій групі - о 20:55.

У групі D, яка залишилася, ситуація не така заплутана. "Атлетіко" достатньо виграти вдома у "Локомотива", щоб не залежати від результату поєдинку "Байєр" - "Ювентус".

Оновлення. Огляд матчу "Зальцбург" - "Ліверпуль" - на сайті офіційного мовника Ліги чемпіонів.

 Огляд матчу "Інтер" - "Барселонаа" - на сайті офіційного мовника Ліги чемпіонів.

 Огляд матчу "Челсі" - "Лілль" - на сайті офіційного мовника Ліги чемпіонів.

 Огляд матчу "Наполі" - "Генк" - на сайті офіційного мовника Ліги чемпіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram