>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лемпард увів драконівські штрафи в "Челсі" для порушників дисципліни

Френк залізною рукою взявся підтримувати дисципліну.

Френк Лемпард
Фото: EPA/UPG
Френк Лемпард

У мережі з'явився прейскурант штрафів, які головний тренер "Челсі" Френк Лемпард ввів у клубі з Західного Лондона після свого призначення.

Список штрафів висить на стіні всередині тренувальної бази клубу в Кобхемі.

Найбільшим штрафом футболіст карається, якщо запізниться на тренування - гравець повинен буде заплатити 20 тис. фунтів.

На 10 тис. фунтів збідніє банківський рахунок футболіста, якщо він не повідомить про хвороби перед вихідним або за 1,5 години до початку тренування.

Відмова від участі в клубних заходах, а також від'їзд зі стадіону після гри не клубним автобусом без попереднього інформування наставника або його асистента обійдеться в 5 тисяч.

На 2,5 тис. фунтів штрафують за запізнення на матч або від'їзд команди, а також за пізній прихід на лікування та медичні процедури.

Широкомасштабна війна розгорнулася на Cobham Training Centre з порушниками правил дзвінків мобільним телефоном. Так, якщо телефон футболіста задзвонить під час обіду або на зборах команди, штраф становитиме 1 тис. фунтів.

У таку ж суму оцінюється поява в день поєдинку або на від'їзд команди на гостьовий матч не в клубній екіпіровці, а також запізнення на розминку.

За запізнення на командні збори за кожну хвилину гравець буде оштрафований на 500 фунтів.

При цьому штрафи повинні бути оплачені впродовж 14 днів. В іншому випадку їх розмір подвоюється.

Крім того, Лемпард увів правило, під яким готові підписатися всі тренери АПЛ - заборонив агентам футболістів з'являтися на базі, якщо візит заздалегідь офіційно не узгоджено. Щоправда, суми штрафу за порушення цього правила не прописано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram