>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Протистояння Лобановського і Бєскова увійшло в топ 6 історії футболу

Портал FourFourTwo відзначив дуель екстренерів "Динамо" і "Спартака".

Непримиренна боротьба київського "Динамо" і московського "Спартака" наприкінці 70-х і в 80-х роках минулого століття була відзначена авторитетним порталом FourFourTwo, повідомляє sport.ua.

FourFourTwo склав список шести найбільших тренерських протистоянь в історії футболу, до якого і потрапила боротьба екстренера "Динамо" Валерія Лобановського і Костянтина Бєскова, який очолював московський "Спартак".

Портал відзначає не тільки постійну боротьбу Лобановського і Бєскова за головні трофеї радянського футболу, а й повну протилежність їхніх тренерських методів і стилів гри команд.

"З точки зору трофеїв Лобановський був кращим, адже взяв чотири титули чемпіона СРСР з 1980-го по 1986 рік, коли в Бєскова було всього два чемпіонства. Але тренер "Спартака" здобув багато шанувальників його футболу через розважальний стиль гри", - пише FourFourTwo.

Також у топ 6 увійшли протистояння сера Алекса Фергюсона проти Арсена Венгера, Луїса Сесара Менотті проти Карлоса Білардо, Браяна Клафа проти Дона Реві, Арріго Саккі проти Фабіо Капелло і Жозе Моуріньо проти Пепа Гвардіоли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram