ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб ООС повідомив про знищення ворожого транспортного засобу, яким підвозили боєприпаси на позиції

Військові опублікували відеозапис ліквідації.

Штаб ООС повідомив про знищення ворожого транспортного засобу, яким підвозили боєприпаси на позиції
Фото: cow.org.ua

У Луганській області військові операції Об'єднаних сил 29 квітня за допомогою протитанкового ракетного комплексу знищили транспортний засіб окупантів, який здійснював підвезення боєприпасів на позиції. Про це повідомили на сторінці штабу ООС у Facebook.

"Нагадаємо, що днями в цьому районі внаслідок ворожого обстрілу загинув український військовий. Також окупанти відкривали вогонь по житлових кварталах Золотого-4 і пошкодили кілька будинків цивільного населення", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що прицільним пострілом українські захисники нагадали противнику про неминучість покарання за свої злочини.

"Об'єднані сили і далі продовжують надійно контролювати лінію зіткнення. Підрозділи, які обороняються, вживають адекватних заходів, у тому числі вогневого впливу на окупантів з метою збереження життя і здоров'я військових і цивільних", - підсумували в штабі. 

Нагадаємо, раніше співробітники Донецького прикордонного загону спільно з іншими правоохоронцями виявили засоби військового ураження біля залізниці. Вони могли використовуватися для диверсій на мирній території України. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram