ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві поліція зафіксувала роботу ресторану під час карантину

У момент перевірки там перебували четверо відвідувачів за двома столиками.

Фото: kyiv.npu.gov.ua
У Голосіївському районі Києва поліція задокументувала факт порушення правил карантину рестораном, який продовжував обслуговувати клієнтів.

На правопорушника склали протокол, санкція передбачає штраф від 34 до 170 000 грн. Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва.

"За останню добу мобільні групи перевірили 160 закладів харчування, за результатами чого виявили в Голосіївському районі одне правопорушення. Незважаючи на карантинні обмеження, ресторан працював і обслуговував клієнтів. На момент перевірки поліцейські виявили чотирьох відвідувачів за двома столиками", - повідомили в поліції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua
Фото: kyiv.npu.gov.ua

На опублікованому поліцією відео з ресторану видно, що на всіх столиках стояли антисептики. 

Нагадаємо, що журналісти Bihus.info повідомили, що пов'язаний з нардепом від "Слуги народу" Миколою Тищенком ресторан "Велюр" продовжував приймати гостей під час карантину.

Серед тих, хто відвідував ресторан, були помічені сам Микола Тищенко, його дружина, нардепи Антон Яценко та Олександр Кабанов, помічник нардепа від "Слуги народу" Олександра Мережка Павло Куфтирьов, якого також пов'язують з Коломойським, менеджер "Метінвесту" Ріната Ахметова Віталій Кисіль.

Тищенко заявив, що в ресторані "Велюр" під час карантину він зустрічався зі своїми помічниками, а сам заклад не працював. За його словами, в ресторані він організував "штаб", в якому проводив особисті зустрічі.

Поліція перевірила "Велюр" і заявила, що відвідувачів у ньому не виявила. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram