ГоловнаСуспільствоОсвіта

Замість уроку про російську агресію одинадцятикласникам показали відео з Усиком

За участю боксера було знято відео про науково-технологічну революцію.

Замість уроку про російську агресію одинадцятикласникам показали відео з Усиком
Фото: Boxing Scene

"Всеукраїнська школа онлайн" замість уроку на тему "Російська агресія проти України" показала урок з боксером Олександром Усиком про науково-технологічну революцію.

Про це інформує Радіо Свобода.

Як повідомляють, у розкладі для 11 класу на сайті Міністерства освіти і науки зазначено, що в рамках предмета "Всесвітня історія" буде викладена тема "Агресія Росії проти України в 2014 році. Російсько-українська війна".

Утім на офіційному каналі Міносвіти і науки в Ютуб замість оголошеного уроку вийшов інший - про науково-технологічну революцію, знятий за участю боксера Олександра Усика.

Нагадаємо, проєкт дистанційного навчання на період карантину "Всеукраїнська школа онлайн" стартував 6 квітня. Більш ніж 40 учителів записали відеоуроки з 11 шкільних предметів.

Усі уроки можна подивитися на офіційних сайтах Міністерства освіти і науки України в Facebook і YouTube, на Медіасервіс і інтернет-платформах 1+1 video, ТСН.ua, УНІАН, а також на Megogo і oll.tv, на яких уроки "Всеукраїнської школи онлайн "безкоштовно доступні навіть для незареєстрованих користувачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram