ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики чотири рази відкривали вогонь на Донбасі

Утрат серед ЗСУ немає.

З початку доби бойовики чотири рази відкривали вогонь на Донбасі
Фото: Олена Максименко

З початку доби російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи заборонені міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також протитанкові ракетні комплекси, гранатомети, озброєння бойових машин піхоти, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил в фейсбуці.

"На всі обстріли українські військовослужбовці давали адекватну відповідь зі штатного озброєння. Окупанти, відчувши на собі рішучість і мужність наших воїнів, припинили свої провокаційні дії", - стверджують в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли позиції ЗСУ в районі Павлополя з використанням озброєння БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів. По позиціях біля Пісків - вели вогонь з 82 мм мінометів і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності угруповання "Північ" російські найманці двічі відкривали вогонь: поблизу Новотошківського з мінометів 120 мм і 82 мм калібру, протитанкових ракетних комплексів, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Утрат серед наших захисників у результаті ворожих обстрілів не було.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні ООС війська противника 15 разів порушували режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram