ГоловнаСуспільствоПодії

У Боярці 20-річна дівчина випадково розбила міський фонтан

Свій учинок вона пояснила тим, що хотіла сфотографуватися на верхівці фонтану з сестрою на плечах.

У Боярці 20-річна дівчина випадково розбила міський фонтан
Фото: kv.npu.gov.ua

На одній з центральних вулиць міста Боярка жінка залізла на фонтан, щоб сфотографуватися, впала з нього і розбила міську прикрасу.

Про це повідомляють на сайті поліції Київської області.

"На одній з центральних вулиць Боярки невідомі заради розваги вилізли на спорудження фонтану. В результаті верхня частина фонтану відламалася, впала на землю, пошкодивши басейн, який не підлягає реконструкції", - йдеться в повідомленні.

Із заявою про пошкодження фонтану в поліцію звернулася працівник відділу державної реєстрації актів цивільного стану, поряд з яким розташований фонтан. Також поліцейські знайшли відео з інцидентом в інтернеті.

Правоохоронці встановили особу порушниці - нею виявилася 20-річна місцева жителька. Свій учинок вона пояснила тим, що зі своєю рідною сестрою на плечах вона хотіла сфотографуватися на верхівці фонтану.

Фото: kv.npu.gov.ua

"Встановлено, що пошкоджене майно належить місцевому комунальному підприємству, якому заподіяно матеріальну шкоду на загальну суму понад 37 тис. гривень. За фактом хуліганських дій слідчі Києво-Святошинського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу. Триває слідство", - додали в поліції.

Нагадаємо, влітку в центрі Києва хулігани "пофарбували" фонтан у зелений колір і засипали в нього мильний розчин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram