ГоловнаСуспільствоПодії

По автомобілю В'ячеслава Соболєва стріляли з будинку, а не з авто, - поліція

Затриманим підозрюваним - 18 і 19 років.

По автомобілю В'ячеслава Соболєва стріляли з будинку, а не з авто, - поліція
Фото: Lb.ua

Вогонь по автомобілю депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, в результаті якого загинув його трирічний син, вівся з будинку, а не з іншої машини.

Про це повідомили на брифінгу поліції Києва. У будинку, з якого стріляли, знайшли коробку, яку там підставили під гільзу. Постріл здійснювався з карабіна калібру 7,62.

"Зброю відправлять на експертизу, вилучили низку речових доказів, фальшиві документи", - повідомив голова поліції Києва Андрій Крищенко.

Правоохоронці затримали двох підозрюваних - їм 18 і 19 років. Один є уродженцем Західної України, інший - Центральної.

Слідство розглядає три версії вбивства дитини: фінансово-економічна діяльність його батька, сімейно-побутові проблеми або минула і нинішня діяльність батька загиблого.

Після злочину В'ячеслава Соболєва взяли під охорону поліції. В автомобілі в момент стрілянини, крім дитини, перебували його батьки і ще одна родичка.

Нагадаємо, постріл здійснили по машині депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва. Згідно з Вікіпедією, Соболєв - український економіст, кандидат економічних наук, підприємець, директор дочірньої компанії "Нафтогазмережі", колишній заступник голови правління НАК "Нафтогаз України", депутат Київської обласної ради.

За даними ЗМІ, магазини Соболєва продовжують працювати на окупованих територіях у Донецькій і Луганській областях. Під рестораном "Маріо", власником якого він був, відбувалися мітинги.

Через 12 годин після події поліції вдалося затримати підозрюваних в убивстві дитини, яке відбулося 1 грудня в центрі Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram