ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі 500 тис. людей залишилися без водопостачання через аварію на "Одесаобленерго"

Водопостачання буде відновлюватися в міру заповнення системи.

В Одесі 500 тис. людей залишилися без водопостачання через аварію на "Одесаобленерго"
Фото: Макс Требухов

В Одесі близько 500 тис. людей залишилися без водопостачання через аварію на кабельних каналах енергопостачальної компанії "Одесаобленерго". Це це повідомили в прес-службі "Інфоксводоканал".

"У зв'язку з аварійною ситуацією на кабельних каналах обленерго знеструмлено всі вводи на насосну станцію "Головна" і будівлю водоканалу. Тому відсутня вода в Приморському і Малиновському районах міста, зв'язок з кол-центром через відсутність електрики тимчасово неможливий. Очікуємо від енергетиків докладнішої інформації про терміни відновлення", - сказано в повідомленні.

Також в Одесі призупиняли роботи тролейбуси і трамваї.

Ресурс «Думская» повідомляє, що енергопостачання водоканалу відновлено. Насосну станцію «Головна» вже запустили, однак вода в будинках жителів Приморського та Малиновського районів з'явиться лише через кілька годин. Водопостачання буде відновлюватися в міру заповнення системи, повідомили в «Інфоксводоканалі».

Нагадаємо, 27 листопада повідомляли, що в Дніпропетровській області в селищах Гвардійське і Черкаське близько дев'яти тисяч жителів залишилися без води і опалення. Чиновники обіцяли замінити проблемну трубу, через яку немає води, тільки навесні. На її заміну витратять близько 50 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram