ГоловнаСуспільствоПодії

У кав'ярні в центрі Києва знову була стрілянина, постраждало кілька людей

Зловмисники втекли на автомобілі Mitsubishi сірого кольору.

У столичній кав'ярні на вулиці Антоновича іноземці почали стрілянину з травматичної зброї, постраждали кілька людей. Про це повідомляє Dtp.kiev на фейсбуці.

"І знову Київ. Стрільба. Антоновича 88, кафе Баку, вогнепальні поранення. Введено оперативний план Сирена", - сказано в повідомленні.

Кілька іноземців під час конфлікту відкрили стрілянину з травматичної зброї. Постраждали кілька людей з колишніх південних республік Радянського Союзу. Зловмисники втекли на автомобілі Mitsubishi сірого кольору.

Фото: Dtp.kiev

«Укрінформ» повідомляє, що невстановлені особи побили відвідувача ресторану і зробили кілька пострілів у  стелю.

"На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Головного та районного управлінь поліції, патрульні поліцейські і лікарі", - відзначили в повідомленні.

Начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин розповів, що між кількома невідомими особами і 29-річним чоловіком виник конфлікт, який переріс у бійку. Згодом один з учасників інциденту зробив кілька пострілів у стелю ресторану, після чого всі нападники втекли.

Нагадаємо, в Києві відвідувачі ресторану на вул. Срібнокільська влаштували бійку зі співробітниками приватної охоронної фірми, а потім машиною протаранили скляні двері закладу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram