ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області поліцейський торгував амфетаміном

При собі в чоловіка виявили близько трьох грамів амфетаміну.

У Броварах Київської області затримали патрульного, який пропонував жителям купити в нього амфетамін. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції Київської області. 

"У поліцію надійшла оперативна інформація, що в м. Бровари невідомий чоловік у поліцейській формі пропонує придбати в нього наркотики", - сказано в повідомленні.

Фото: kv.npu.gov.ua

Зловмисник намагався втекти від поліцейських на автомобілі, однак йому це не вдалося.

Під час перевірки з'ясувалося, що це працівник патрульної поліції Києва. У нього вилучили близько трьох грамів амфетаміну.

Фото: kv.npu.gov.ua

Наркотик направлять на експертизу. На місце події викликали співробітників ДБР для з'ясування всіх обставин і відповідної правової оцінки.

Нагадаємо, в листопаді стало відомо про співробітника СБУ, який продавав марихуану жителям Донецької області. З приводу цього інциденту ДБР направило обвинувальний акт до суду.

Чоловікові кваліфікували ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). У разі доведення провини санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram