>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФК "Львів" стимулював футболістів "Карпат" за потрібний результат в їх поєдинку проти "Маріуполя", - ЗМІ

Земляки отримали по 5 тисяч у.о.

ФК "Львів" стимулював футболістів "Карпат" за потрібний результат в їх поєдинку проти "Маріуполя", - ЗМІ
ФК "Карпаты"
Фото: fckarpaty.com

У матчі 22-го туру Української Прем'єр-ліги "Карпати" зіграли домашній поєдинок внічию з "Маріуполем" (1:1).

Після цієї гри футболісти львівської команди отримали винагороду від своїх земляків з клубу ФК "Львів", який, своєю чергою, обіграв "Десну" (1:0) і достроково на той момент гарантував собі місце в першій шістці таблиці, повідомляє sportarena.com, посилаючись на Твіттер журналіста ТК "Футбол" 1/2 Ігоря Бурбаса.

"Боси ФК "Львів", як і обіцяли, віддячили землякам з "Карпат". Кожен, хто відбирав у "Маріуполя" очки, отримав подяку у вигляді 5 тисяч у.о. Цей результат гарантував "городянам" місце в першій шістці, незалежно ні від чого", - написав Бурбас.

Проте, незважаючи на втрату очок у Львові, "Маріуполь" усе ж зумів пробитися до першої шістки УПЛ після нічиєї в матчі між "Арсеналом" (Київ) і "Ворсклою" (2:2).

Нічия в столиці України дорого коштувала футболістам полтавського клубу, яким не вистачило одного очка, щоб увійти до шестірки найсильніших.

ФК "Львів" на цей момент займає 5-те місце в турнірній таблиці чемпіонату України. В активі команди 30 очок. У "Маріуполя" 6-та позиція і аналогічна кількість очок.

"Карпати" розташувалися на 9-му місці (21 очко).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram