>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

WBA зобов'язала Усика провести захист титулу з Денисом Лебедєвим

Якщо Усик відмовиться від бою, то титул стане вакантним.

WBA зобов'язала Усика провести захист титулу з Денисом Лебедєвим
Александр Усик
Фото: EPA/UPG

Всесвітня боксерська асоціація розпорядилася провести обов'язковий захист чемпіонського пояса абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика в поєдинку з екс-чемпіоном світу в цьому ж дивізіоні росіянином Денисом Лебедєвим.

Про це повідомляє ESPN.

Промоутерські торги призначено на 28 березня. Мінімальна сума пропозиції становитиме 400 тисяч доларів, а розподіл складе 75% для українця і 25% для росіянина.

Якщо Усик відмовиться від бою, то титул стане вакантним.

Зазначають, що команда Усика навряд чи братиме участь у торгах через прийдешнє підвищення українця у вазі.

Українець свій наступний поєдинок, напевно, проведе в суперважкій вазі 18 травня. Його суперник усе ще залишається невідомим. Серед потенційних опонентів Усика називають Олександра Повєткіна і Карлоса Такама.

Усик володіє поясом WBA в першій важкій вазі, який після переходу в суперважку стане вакантним. Лебедєв є "чемпіоном у відпустці" по лінії WBA. У грудні 2016-го Лебедєв поступився за очками Мурату Гассієву, якого Усик переміг у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії. У своєму останньому поєдинку, який відбувся в листопаді минулого року, Лебедєв за очками переміг 36-річного американця Майка Вілсона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram