ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Платформа дистанційного навчання Prometheus розмістила відеокурс про коронавірус

Слухачі дізнаються про те, що зараз відомо про вірус.

Платформа дистанційного навчання Prometheus розмістила відеокурс про коронавірус
Фото: EPA/UPG

Платформа дистанційного навчання Prometheus розмістила курс про коронавіруси SARS-CoV-2 і Covid-19.

Онлайн-курс розміщений на сайті Prometheus.

"Prometheus і медична платформа INgenius пропонують вашій увазі спільний курс, який розвінчує найпоширеніші міфи і надає перевірену інформацію про нову коронавірусну інфекцію Covid-19. У цьому курсі коротко і доступно викладено найважливіші факти, зібрані авторитетними вченими і міжнародними організаціями охорони здоров'я", - йдеться в описі курсу.

Слухачі дізнаються про те, що зараз відомо про вірус: скільки він живе в повітрі і на поверхні предметів, яка вірогідність заразитися від хворої людини, що робити, щоб убезпечити себе і близьких.

Крім того, курс розповість про ускладнення - від чого помирають хворі і як це лікують і чим не треба лікувати коронавірус, основні протоколи дій в разі перебування з хворим на коронавірус та інше.

Лектор курсу - Федір Лапій, кандидат медичних наук, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, член експертної групи МОЗ України "Інфекційні хвороби. Дитячі інфекційні хвороби. Паразитологія", голова правління "Батьки за вакцинацію ".

Нагадаємо, в кінці лютого Міністерство охорони здоров'я показало українцям мультфільми про коронавірус.

У березні МОЗ також запустило Telegram-бот, який відповідає на питання про інфекцію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram