ГоловнаСвіт

МОЗ запустив Telegram-бот, який відповідає на питання про коронавірус

Канал містить всі новини, поточні дані, рекомендації та оцінки від фахівців.

МОЗ запустив Telegram-бот, який відповідає на питання про коронавірус
Фото: EPA/UPG

Міністерство охорони здоров'я запустило Telegram-бот для оперативної відповіді на найбільш поширені питання про коронавірус SARS-CoV-2 в Україні.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Відзначається, що також працює Telegram-канал "Коронавірус_інфо" з оперативною і поточною інформацією про ситуацію з вірусом в Україні.

Підкреслюється, що це єдиний Telegram-канал, верифікований Міністерством охорони здоров'я, який містить всі новини, поточні дані, рекомендації та оцінки від фахівців.

Нагадаємо, спалах нового коронавірусу (2019 nCoV) був зафіксований в кінці грудня 2019 року в самому густонаселеному місті Центрального Китаю - 12-тимільйонному місті Ухань. Всесвітня організація охорони здоров'я визнала її надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу, охарактеризувавши як епідемію з численними осередками.

За межами КНР випадки зараження були виявлені в 58 країнах.

На сьогоднішній день в світі зареєстровано понад 100 тис. випадків зараження, загинула 3 491 особа, видужали 57 389 осіб.

В Україні підтверджено один випадок коронавірусу. Уряд збирається скасувати в країні всі масові заходи, включаючи спортивні, в зв'язку з поширенням коронавірусу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram