ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала банду, яка 7 років грабувала інкасаторів

Дев'ять затриманих - жителі Києва, один - харків'янин.

Поліція затримала банду, яка 7 років грабувала інкасаторів
Фото: facebook.com/artem.shevchenko.9

Поліція затримала десятьох підозрюваних у серії нападів на інкасаторів в Харкові з 2013 року.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Олег Бех.

"Ми затримали банду, яка протягом 7 останніх років здійснювала збройні розбійні напади на інкасаторів", - написав він у Facebook.

Співробітники департаменту стратегічних розслідувань, фахівці харківського Управління стратегічних розслідувань, Слідчого управління ГУНП в Харківській області під процесуальним керівництвом Військової прокуратури Харківського гарнізону Об'єднаних сил викрили десять злочинців, які входили до складу цієї банди.

Повідомляється, що дев'ять затриманих - жителі Києва, один - харків'янин. Серед них є ті, хто вже був засуджений за інші злочини. Жоден з них не працював.

"Починаючи з 2013 року, вони займалися розбоями. Один рік - один напад на інкасаторів", - зазначив Олег Бех.

За даними правоохоронців, підозрювані заволоділи грошовими коштами в сумі щонайменше 15 млн гривень. Гроші вони витрачали на дорогі машини і відпочинок за кордоном.

Під час обшуків у затриманих в Києві вилучено гранатомети, автомати, пістолети, вибухівку, патрони, гранати. Найближчим часом затриманим буде повідомлено про підозру і обрано запобіжні заходи.

Як повідомлялося, 28 березня правоохоронці в Києві затримали чоловіка, якого підозрюють у пограбуванні інкасаторів три роки тому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram