ГоловнаСуспільствоПодії

ДБР розслідує крадіжку поліцейським пістолета і відеореєстратора з місця вбивства

Викрадені предмети знайшли в автомобілі правоохоронця.

ДБР розслідує крадіжку поліцейським пістолета і відеореєстратора з місця вбивства
Фото: kg.ua

Державне бюро розслідувань почало розслідувати крадіжку поліцейським пістолета і відеореєстратора з місця убивства власника ювелірного бізнесу Сергія Кисельова в Києві.

Про це йдеться в матеріалах суду, передають "Українськi Новини".

Відзначають, що ДБР розслідує кримінальне провадження за фактом вчинення працівниками Дніпровського райвідділу поліції таємного викрадення чужого майна.

"Встановлено, що 5 березня в період з 12:00 до 14:00 працівник Дніпровського райвідділу поліції, перебуваючи на місці вбивства Кисельова, таємно викрав майно потерпілого, а саме предмет, схожий на ручну нарізну вогнепальну зброю (пістолет)", - ідеться в повідомленні.

Того ж дня співробітники ДБР обшукали службовий автомобіль поліцейського на території райвідділу.

"На гумовому килимку під переднім пасажирським сидінням автомобіля було знайдено предмет, схожий на пістолет "Форт-12" і магазин до нього з 13 патронами. Крім того, в автомобілі було виявлено відеореєстратор під назвою CARPA з опломбованою картою пам'яті, який розміщувався на внутрішній частині вітрового скла зазначеної машини", - повідомили в Держбюро розслідувань.

Пістолет і відеореєстратор вилучено і визнано речовими доказами. Суд наклав на них арешт.

Нагадаємо, 5 березня в Дніпровському районі Києва невідомий вистрілив у чоловіка в "Мерседесі" і зник з місця події. За словами свідків, стрілець був у формі, схожій на поліцейську.

Потерпілий помер на місці від отриманих поранень. Пізніше з'явилася інформація, що загиблий - власник ювелірного заводу Сергій Кисельов - був пов'язаний зі справою "діамантових прокурорів". Генпрокуратура заперечила цю інформацію.

Раніше в лютому Генеральна прокуратура України зажадала доступу до внутрішніх документів редакції видання "Новое время" в рамках розслідування публікацій одного з авторів, який писав про корупцію в оборонних закупівлях, зокрема про доньку "діамантового прокурора" Корнійця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram