ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено вісьмох військовослужбовців

Бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

З початку доби на Донбасі поранено вісьмох військовослужбовців
Фото: facebook.com/pressjfo.news

З початку доби російсько-окупаційні війська 11 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, з них чотири рази - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у Фейсбуці.

Також бойовики вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В результаті обстрілу вісім військовослужбовців ЗСУ отримали поранення.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли з мінометів калібру 120 мм позиції біля населеного пункту Новоселівка, з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля Павлополя, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів - біля Лебединського.

Також бойовики обстріляли з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї позиції в районі населеного пункту Водяне, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - в районі Авдіївки, з протитанкових ракетних комплексів і великокаліберних кулеметів - біля Новотроїцького.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 мм позиції ЗСУ поблизу села Катеринівка.

"Під час обстрілів троє українських військовослужбовців отримали поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - йдеться у вечірньому зведенні.

Нагадаємо, напередодні в зоні ООС отримали поранення двоє військових, бойовики здійснили 9 обстрілів, три з них - із застосуванням важкого озброєння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram