ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві затримали чоловіка, якого підозрюють у пограбуванні інкасаторів три роки тому

З автомобіля інкасаторів у Харкові викрали 5,5 млн гривень.

Правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється в нападі на інкасаторський автомобіль "Приватбанку" в Харківській області, який відбувся в 2016 році, і викраденні 5,5 млн гривень. Про це сьогодні повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Фейсбуці.

Затримання відбулося в четвер, 28 березня.

"Під час проведення спеціальних заходів ... було затримано чоловіка, 1978 р.н.., який з 2016 року перебував у активному міждержавному розшуку за фактом розбійного нападу на автомобіль інкасаторів ПАТ КБ "Приватбанк", - написав Аброськін.

У поліції уточнили, що мова йде про збройний розбійний напад на автомобіль інкасаторів у селищі Куп'янськ-Вузловий Харківської області, який стався 21 липня 2016 року.

Дзержинський суд Харкова обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, в липні в місті Куп'янську (Харківська область) пограбували інкасаторів ПриватБанку. З їх автомобіля забрали 2,4 млн грн в касетах, призначених для завантаження банкоматів. Водій і екіпаж інкасаторського автомобіля не постраждали. За підозрою в причетності до пограбування затримали підполковника СБУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram