ГоловнаПолітика

Милованов і Бородянський висловили підтримку Гончаруку

Кабмін продовжує працювати в штатному режимі й очікує рішення президента.

Милованов і Бородянський висловили підтримку Гончаруку
Фото: kmu.gov.ua

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов і міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський висловили свою підтримку прем'єр-міністру Олексію Гончаруку, який сьогодні вранці написав заяву про відставку. 

Про це міністри повідомили у своїх соціальних мережах, уточнивши, що Кабмін продовжує працювати в штатному режимі й очікує рішення президента.

"Я підтримую прем'єр-міністра. Це рішення сильної командної людини, яка довіряє президенту", - написав Милованов у фейсбуці. 

Він також зазначив, що пишається тим, що йому довелося працювати з таким президентом, прем'єром і міністрами.

Бородянський, своєю чергою, написав у телеграмі, що довіра і повага всередині команди є обов'язковою умовою виконання завдань зі знищення корупційних схем у країні.

"Уряд є командою президента, і ми прийшли реформувати країну, знищувати корупційні схеми. Йде величезний опір системи. Довіра і повага всередині команди є обов'язковою умовою виконання цих завдань. Я підтримую прем'єр-міністра, ми чекаємо на рішення президента і працюємо в штатному режимі", - зазначив він.

Нагадаємо, у зв'язку з опублікованими напередодні "плівками Гончарука" прем'єр-міністр написав заяву про відставку. Гончарук зазначив, що президент є для нього зразком відкритості та порядності. І запропонував Зеленському вирішити самому, чи потрібно його звільняти.

Учора, 17 січня, Тимофій Милованов назвав Гончарука найкращим прем'єр-міністром в історії України. На його думку, Гончарук не подобається опонентам, оскільки в державі тепер немає квот для політичних призначень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram