ГоловнаПолітика

Конфлікт Лероса і Бужанського виявився пов'язаним з появою Верещук в ефірах NewsOne

Депутатка образилася на лайливу промову, яка її прямо не стосувалася.

Конфлікт Лероса і Бужанського виявився пов'язаним з появою Верещук в ефірах NewsOne
Фото: NewsOne

Конфлікт між народними депутатами Гео Леросом і Максимом Бужанським, які побилися в залі засідань Верховної Ради, виявився пов'язаним з тим, що їхня колега Ірина Верещук ходить на ефіри NewsOne. Цей канал пов'язаний з проросійською партією ОПЗЖ.

Про це свідчить листування, опубліковане в одному з анонімних телеграм-каналів. Гео Лерос підтвердив справжність.

На опублікованих скріншотах видно, що Лерос пропонував "виключати на***" тих, хто не слухає позиції фракції та ходить на канали ОПЗЖ.

На це Верещук відповідає: "Мене звати Ірина, якби хто запитував, і так, я ходжу на Ньюзван" і додає: "Просила би без матів писати, пане Гео".

Лерос у відповідь написав, що "***** делать" [запросто].

Верещук це обурило і вона зажадала вибачитися за матюки.

"Коли не вистачає аргументів - до****** [причепись] до орфографії! А якщо ситуація виходить з-під контролю, зміщуй акценти і закочуй театральну виставу. Як бачимо, ніякою образою особистості, і вже тим більше "тупою вівцею" і не пахло. У мене завжди проукраїнська позиція, і я буду завжди її відстоювати: в приватних чатах, в парламенті, у Фейсбуці, і де завгодно", - прокоментував злив цього листування Лерос.

Нагадаємо, що Верещук була представницею Кабінету Міністрів у Верховній Раді, але після відмови підтримати земельну реформу пішла з цієї посади.

Лерос був 23-м номером у виборчому списку "Слуги народу", Верещук - 29-ю, а Бужанський став депутатом за мажоритаркою завдяки тому, що балотувався від "Слуги".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram