ГоловнаЕкономікаДержава

Траса Решетилівка - Дніпро стане наймасштабнішим дорожнім будівництвом у країні, - Голик

Будівництво проінспектував президент.

5 березня Президент України Володимир Зеленський проінспектував будівництво однієї з ділянок траси Н-31 Решетилівка - Дніпро, яка обіцяє бути наймасштабнішим дорожнім будівництвом у країні. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив координатор Національної програми «Велике будівництво» Юрій Голик.

«Візит Президента на ділянку траси Решетилівка - Дніпро. Саме на цій ділянці будується, в тому числі, міст через Ворсклу. Це будівництво повинно стати і стане найшвидшим. Завдання побудувати цю трасу повністю вже в цьому році», - написав Голик.

Траса Дніпро - Царичанка - Кобеляки - Решетилівка будується в рамках Національної програми «Велике будівництво» і стане першою бетонною автодорогою в Україні. Ця траса проходить через Полтавську і Дніпропетровську області та з'єднає якісною дорогою Дніпро, Київ, Львів і Маріуполь.

Усього в ході реалізації програми «Велике будівництво», ініційованої президентом Володимиром Зеленським, упродовж 2020 року в Україні буде побудовано і відремонтовано 100 шкіл, 100 дитячих садків, 100 стадіонів, понад 200 прийомних відділень невідкладної медичної допомоги, а також 6 500 км доріг міжнародного, національного і місцевого значення.

Раніше координатор Національної програми «Велике будівництво» Юрій Голик заявив, що в 2020 році «Укравтодор» отримає на дороги 85 млрд грн, ОДА - 22 млрд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram