ГоловнаЕкономікаБізнес

Український IT-стартап продано іноземним інвесторам Новости компаний

Український IT-стартап продано іноземним інвесторам

Український IТ-стартап MOSST, який розробив численні ноу-хау, в тому числі технологію біометричної оплати покупок, яка дала можливість купувати товари без гаджетів і карток, тільки за допомогою власного відбитка пальця, продали іноземним інвесторам.

Про це повідомляє БизнесЦензор.

Як повідомив попередній власник Євген Пуля, протягом трьох років компанія створювала платіжні пристрої, покликані спростити процес грошових операцій: аутентифікація користувача за допомогою селфі, оплата покупок за допомогою QR-коду, зручні грошові перекази і універсальний касовий апарат MOSST Reader.

Новим власником став представник Офісу сім'ї-власника швейцарського банку CBH (Compagnie Bancaire Helvétique).

Тепер українська команда IT-фахівців, дизайнерів і менеджерів буде працювати з іноземним інвестором над новими продуктами, які буде впроваджувати вже на європейському ринку. Над чим саме будуть працювати, поки що не розголошують.

Тим часом попередній власник Євген Пуля поділився своїми майбутніми планами - розвивати агробізнес як одну з найперспективніших галузей економіки України і почати новий стартап в галузі нейрокомп'ютерного інтерфейсу (технологія, яка дасть можливість обмінюватися інформацією між мозком людини і електронним пристроєм).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram