Дещо таки робимо!

Опісля вчорашнього блогу на Lb.ua отримав кільканадцять дзвінків поважних людей, в тому числі і з виборчого округу. Більшість з них стосувалася теми – ну добре, уряд там недопрацьовує (це найм’якший вислів), а Ви там усі депутати для чого. І де робота, де прискорення від Вас у пианнях бюджету? Де мовляв Ваші досягнення? 

Тому вирішив поділитися невеликими здобутками на вчорашньому засіданні бюджетного комітету Верховної ради України. Про підтримку законопроектів, що дозволять надходити рентним платежам до місцевих бюджетів думаю напишуть мої колеги, в тому числі Юрій Деревянко, котрий є ініціатором.

Від себе. Ми дізналися, що через схожі зволікання (бюрократію, як із Сімеїзькою проблемою) простоюють виплати з фінансової підтримки національних театрів, хоча розпорядження КМУ № 705 «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству культури на 2013 рік» вийшло ще 11 вересня.

Простою мовою, театри ім. М. Заньковецької, Оперний ім.. С.Крушельницької та й взагалі всі театри в Україні, не можуть дочекатися 40 млн. законних виплат, через … (читай попередній блог). Кажу ми, бо це питання в порядок денний комітету внесли разом з депутатом Олександром Пресманом. І зуміли його довести до завершення – гроші нарешті поступлять на казначейські рахунки українських театрів.

Знаю, що мало, але дещо таки робимо! І будемо робити. Детальніше – у звітах, які регулярно роблю перед громадою округу та у ЗМІ.

Ярослав Дубневич Ярослав Дубневич , Народний депутат України
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram