ГоловнаБлогиБлог Виталия Тараненко

Регіонали злякалися публічності?

Партія регіонів, яка завжди полюбляє хвалитися доступністю для засобів масової інформації, цього разу демонструє страх. Як нечистий перед ладаном, так і двоє поважних регіоналів-провідників Хмельниччини накивали п’ятами після моїх спроб призначити зустріч і поспілкуватися на поствиборчу тематику. Аргументи ПРівців, які мали справити на автора цих слів враження, відверто обурили.

Заступник голови обласної організації Партії регіонів і депутат облради Михайло Войтюк телефоном повідомив, що не говоритиме про підсумки виборчих перегонів, оскільки за нього це зробить голова ПР і губернатор Василь Ядуха.

Похвально, але ще донедавна місцевий ідеолог Войтюк (так-так, саме ідеолог — авт.) займався розробкою концепції Партії регіонів. “На мою думку, ідеологія — це магістраль діалектичного розвитку суспільства. На жаль, її сьогодні у Партії регіонів немає. Президент Віктор Янукович як господарник розвивається інтуїтивно, у нього відсутня відпрацьована ідеологічна магістраль. Віктору Федоровичу потрібно допомагати”, — бив на сполох провінційний регіонал, показуючи неабияку самостійність. Нині всі погони чомусь переклав на плечі Ядухи.

Більше здивувала поведінка кандидата у народні депутати по партійних списках (142 місце) і першого заступника губернатора Хмельниччини Вадима Гаврішка. Той, мов води у рот набрав: “До політики я був не причетний і не маю про що говорити”.

Лукавите, Вадиме Дмитровичу!

По-перше, у між виборчий період Ви були одним з активним агітатором від Партії регіонів. У статусі чиновника пропагували серед громади Хмельницького району голосувати за “регіони” (“Ну що вам жалко підтримати Партію регіонів!” — згадали?)

По-друге, саме Гаврішко був відповідальним за друк виборчого бюлетеня обласної організації Партії регіонів.

Де поділася ваша, панове регіонали, сміливість?

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram