ГоловнаБлогиБлог Дениса Москаля

Алея пам’яті українських військових

У Києві на вул. Відпочинку у Святошинському районі ми висадили Алею пам’яті українських військовослужбовців, які загинули під час антитерористичної операції у східних областях.

Фото: Татьяна Губенко

Ми висадили цю Алею в пам’ять про наших військових, які віддали свої життя, захищаючи Україну у цей складний час, коли Кримський півострів окупований, а у східних областях спостерігається розгул бандитизму. І десантники, і бійці спецпідрозділів, і військові самовіддано йшли в бій за свою Батьківщину. Ми всі у величезному боргу перед ними. Це справжні Герої України. В пам’ять про їхній подвиг ми висадили дерева та пов’язали на них жовто-блакитні стрічки.

Нагадаю, що на цій території ми плануємо створити парк Пам’яті «Небесної сотні».

Як голова екологічної комісії Київради я запропонував створити на цій території повноцінний парк та присвоїти йому назву – парк «Пам’яті «Небесної сотні». Відповідний проект рішення підготований мною та погоджений профільною екологічною комісією. Проте через те, що понад три місяці не проводяться пленарні засідання Київради, неможливо проголосувати цей документ. Переконаний, як тільки збереться на першу сесію Київрада нового скликання, рішення про створення парку «Пам’яті «Небесної сотні» буде прийнято. Адже це найменше, що кожен з нас може зробити у пам’ять про людей, котрі загинули за майбутнє нашої держави.

Вдячний активістам та небайдужим киянам, котрі приєдналися до цієї акції і висадили дерева на Алеї пам’яті українських військових, які загинули під час антитерористичної операції у східних областях.

Зокрема, нашу ініціативу підтримали лідер гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин і організатор жіночої команди авторалі «Париж-Дакар» Нонна Лактіонова-Нестерчук.

Денис Москаль Денис Москаль , Депутат Київської міської ради
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram