ГоловнаБлогиБлог Бориса Кушнірука

Публічні лекції з економіки

Шановне товариство!

Мені доводилось безліч разів писати статті та розповідати журналістам, друзям, знайомим своє бачення ситуації в економіці, пояснювати сенс та зміст необхідних реформ в податковій та в соціальній сфері, в житлово-комунальному господарстві, реформ газового ринку та ринку електроенергії. Причому, як показує досвід, пояснити все в статтях немає можливості. Бо завжди у читачів виникають питання після прочитаного. З’являється потреба щось додатково пояснити та розтлумачувати.

Фото: Сергей Никитенко

Мені доводиться інколи читати лекції в різних вишах. Але це не курс лекцій.

Зараз в мене з’явився час та натхнення прочитати невеличкий курс публічний лекцій з економіки для всіх охочих.

Попередньо планую перші три лекції присвятити реформі податкової системи. Останнім часом обговорення цього питання активізувалось.

Причому, як завжди, з’являється багато завіральних та зовсім нереалістичних прожектів, пов’язаних з реформуванням тих чи інших податків, чи взагалі податкової системи.

Якщо у слухачів буде інтерес, потім прочитаю лекції по реформі соціальної системи, окремо – по пенсійній реформі. Потім – реформа ЖКГ, реформа енергоринку та газового ринку. Ще одну лекцію хочу присвятити своєму баченню причин та наслідків глобальної економічної кризи, а також загальних підходів по реформуванню української економіки.

Цілком можливо (є такі попередні домовленості), що лекції можна буде переглядати в онлайн режимі.

Формат лекцій: виступ - 40-50 хвилин, а потім ще 25-30 хвилин відповіді на питання.

Місце та час проведення лекцій буде залежати від кількості охочих їх послухати. Попередньо планую прочитати лекції протягом липня (одна-дві лекції на тиждень).

Тому прошу всіх, охочих потрапити на лекції, до 26 червня надіслати мені листа з поміткою «лекція» на мою поштову скриньку [email protected]

PS: Прохання поширювати інформацію про лекції серед своїх друзів та знайомих.

Борис Кушнірук Борис Кушнірук , Економіст
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram